Skip to main content

Prijavi se na Q sport kamp!

 

  Pozivamo te da se prijaviš na Q sport kamp, koji će se održati od 24. do 27. septembra 2020. godine u okviru projekta "Come together for higher chance of success".

Centar za mlade KVART organizuje četvorodnevni Q sport kamp koji će okupiti 25 lezbejki, gejeva, trans, biseksulanih i interpolnih osoba iz Bosne i Hercegovine koje žele da se osnaže, povežu i provedu 4 dana na što bolji način!

Tokom kampa su predviđene mnogobrojne aktivnosti u prirodi, kao što su izleti, planinarenje, te druge sportsko-rekreativne i interaktivne edukativne radionice, zbog čega je bitno da učesnici i učesnice ponesu udobnu obuću za planinarenje, topliju odjeću, kabanice i ostalu opremu.

Troškovi prevoza, smještaja i ishrane su pokriveni od strane organizatora kampa. Refundacija putnih troškova će se izvršiti nakon kampa preko bankovnih računa, nakon dostavljanja originalnih autobuskih/voznih karata i računa. Učesnici i učesnice će biti smješteni_e u višekrevetnim sobama.

O samoj lokacija kampa obavijestićemo odabrane učesnike i učesnice. Kamp će predstavljati prostor gdje svi_e mogu da budu ono što jesu bez straha od osude drugih i bez nametnutih društvenih normi.

Rok za prijavu je nedjelja, 20. septembar 2020. godine, a prioritet pri selekciji će imati osobe iz sjevero-zapadnog dijela Bosne i Hercegovine.

Rezultati selekcije će biti objavljeni u roku od 24 sata po zatvaranju poziva. Odabranim učesnicama i učesnicima kampa će biti dostavljen program kampa sa svim potrebnim informacijama o kampu, kao i detaljan program kampa.

Organizator će preduzeti sve potrebne mjere za zaštitu učesnika i učesnica, te će obezbijediti potrebne maske i dezinfekciona sredstva. U slučaju da imate određene simptome COVID-19 otkažite učešće na vrijeme radi sigurnosti drugih učesnika i učesnica.

Važno je učestvovati, jer na Q sport kampu akcenat je na druženju i zabavi!

Za sve dodatne informacije pošaljite nam e-mail na czmkvart@gmail.com ili nam pišite preko Facebook-a (Centar za mlade KVART).


Prijavite se ovdje!


Comments

Popular posts from this blog

POZIV ZA UČEŠĆE NA ANTIFAŠISTIČKOM KAMPU

Centar za mlade Kvart organizuje   Antifašistički kamp   na Kozari i tim povodom poziva sve zainteresovane antifašistički orijentisane mlade osobe da se prijave. Kamp će se održati od  1. do 6. avgusta na Mrakovici (Kozara),  a pravo učešća imaju sve osobe iz  Bosne i Hercegovine i regiona  dobne starosti od  16 do 30 godina . Učesnice i učesnici će kroz šestodnevni program kampa proći mnogobrojne radionice, predavanja, obilaske spomenika, učestvovati u diskusijama, bolje će se upoznati sa političkom snagom antifašizma danas i ulogom mladih u revoluciji. Prijave možete slati do  23. jula 2022 do 20.00 . Odabrani učesnici i učesnice će biti obaviješteni najkasnije 48 časova nakon isteka roka za prijave. Troškove puta, smještaja i hrane snosi Centar za mlade Kvart. Za sve ostale informacije možete pisati na:  czmkvart@gmail.com . Očekujemo vaše prijave! Prijavni obrazac možete naći ovdje:  PRIJAVNI OBRAZAC

Prijavi se na Q sport kamp

Pozivamo te da se prijaviš na Q sport kamp, koji će se održati od 18. do 21. avgusta 2022. godine. Centar za mlade KVART organizuje četvorodnevni Q sport kamp koji će okupiti 25 lezbejki, gejeva, trans, biseksulanih, interpolnih i queer osoba iz Bosne i Hercegovine koje žele da se osnaže, povežu i provedu 4 dana na  što bolji način! Tokom kampa su predviđene mnogobrojne aktivnosti u prirodi, kao što su izleti, planinarenje, te druge sportsko-rekreativne i interaktivne edukativne radionice, zbog čega je bitno da učesnici i učesnice ponesu udobnu obuću za planinarenje, topliju odjeću (duks), kabanice i ostalu opremu. Troškovi prevoza, smještaja i ishrane su pokriveni od strane organizatora kampa . Refundacija putnih troškova će se izvršiti nakon kampa preko bankovnih računa, nakon dostavljanja originalnih autobuskih/voznih karata i računa. Učesnici i učesnice će biti smješteni_e u višekrevetnim sobama. O samoj lokacija kampa obavijestićemo odabrane učesnike i učesnice. Kamp će predstavlj

POZIV ZA UČEŠĆE NA REGIONALNOM KAMPU "Kozarac 2022"

                     Centar za mlade  ”Kvart” vas poziva na trinaesti regionalni Kamp Kozarac. Zadovoljstvo nam je pozvati vas na trinaesti Kamp Kozarac  koji okuplja mlade osobe iz Bosne i Hercegovine i regiona. Na kamp se mogu prijaviti osobe starosti od 16 do 26 godina. Namjera kampa je pokretanje dijaloga o temama ratne prošlosti BiH i regiona među mladim osobama, ali i propitivanje načina na koji se pojedinačno a i kolektivno sjećamo pomenutih dešavanja i na koji način obilježavamo mjesta stradanja. Osim toga upoznavanje, druženje i povezivanje mladih je bitan aspekt ovog događaja.  Šestodnevni program kroz pomenute teme realizovaćemo posjetama mjesta stradanja, ali i kroz interaktivne razgovore sa aktivistima/kinjama iz naše zemlje i regiona. Lokacija : Kozarac, Prijedor, BiH. Period: Od 01. jula do 06. jula 2022. godine. Prijave za učešće slati do 23. juna 2022. godine Link za prijavu:   PRIJAVNI OBRAZAC Prijavljenim učesnicima/ama koji budu primljeni na ovogodišnji kamp će bi